Un buchet de randafiri roz este delicat, elegant, dar în același timp și feminin sau romantic. De aceea, trandafirul roz oferit de unul singur este asociat cu iubirea de la începutul relației. Un buchet de trandafiri roz, primit din partea unui bărbat, arată că apreciază calitățile și frumusețea femeii. Iar, dacă e primit de la o femeie, poate...

Un buchet de randafiri roz este delicat, elegant, dar în același timp și feminin sau romantic. De aceea, trandafirul roz oferit de unul singur este asociat cu iubirea de la începutul relației. Un buchet de trandafiri roz, primit din partea unui bărbat, arată că apreciază calitățile și frumusețea femeii. Iar, dacă e primit de la o femeie, poate simboliza recunoștință, prietenie sau pur și simplu bucuria de a face un gest frumos.

În ultima perioadă au apărut o multitudine de soiuri de trandafiri roz- pal precum Sweet Avalanche, roz deschis și roz închis precum Candy Avanache. Noi cei de la Floarea Ta suntem la curent cu noile tendințe pe piața de flori și încercăm să aducem și în Romania tot ce este nou.

Mai mult

Trandafiri roz

Subcategorii