Termeni si conditii

Aceste Conditii Generale constituie un contract intre vizitatorii/utilizatorii site-ului ww.floareta.ro si SC Floarea Ta SRL-D, cu sediul in Gadalin, Str. Pripon sub padure 133D, jud. Cluj, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J12/1277/2013, C.I.F. 31535985, si cuprinde orice utilizare a site-ului web detinut de Floarea Ta SRL-D, indiferent daca sunteti inregistrat sau nu.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, trebuie sa opriti imediat utilizarea acestui site Web.

Ne ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza continutul site-ului in orice moment, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi transmise utilizand formularul de contact, la adresa de email contact@floareata.ro sau telefonic. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. FLOAREA TA SRL-D nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete. In cazul in care consideram ca o cerere sau o comanda este incompleta sau incorecta, putem cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail si/sau numarul de telefon furnizate de acesta.

Politica de pret si produs

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita. Produsele fiind manufacturate sunt unice; plantele naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi; produsele din cosul cadou pot diferi, pastrandu-se aspectul / gustul / tematica / aroma generala si valoarea. Se respecta intocmai valoarea produsului final si aspectul / caracteristicile generale.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

 

Confidentialitate, date personale si cookie-uri

Floare Ta se supune legislatiei romane si UE privind confidentialitatea si protectia datelor. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Politicile de confidentialitateale www.floareata.ro si ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. in conformitate cu aceste declaratii.

Floare Ta SRL-D va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Pentru mai multe detalii accesati pagina Politica de confidentalitate

Proprietatea site-ului web si a continutului

Continutul site-ului www.floareata.ro este proprietatea SC Floarea Ta SRL-D

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de Floare TA SRL-D, ne puteti scrie pe adresa de email: contact@floareata.ro

Orice conflict aparut intre client si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat la intelegere intre cele doua parti, competenta revine instantelor, conform legislatiei in vigoare.

Forta majora

Nici clientul, nici Floarea TA SRL-D nu sunt raspunzatori pentru neindeplinirea obligatiilor din cauza unor circumstante care depasesc controlul rezonabil. Ne angajam sa luam toate masurile posibile pentru a limita efectul si durata unor astfel de circumstante si de a gasi alte modalitati de a indeplini obligatiile.

Termenii si conditiile acestor site-uri web ale SC Floarea Ta SRL-D au intrat in vigoare la 23 mai 2018.

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate sunt unice; plantele naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi; produsele din cosul cadou pot diferi, pastrandu-se aspectul / gustul / tematica / aroma generala si valoarea) -se respecta intocmai valoarea produsului final si aspectul / caracteristicile generale.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

www.floareata.ro nu comercializeaza produsele alcoolice persoanelor sub 18 ani.