Dovleceii năzdrăvani
18 Oct
Dovleceii năzdrăvani

Halloween este considerată o sărbătoare păgână deși își are originea dintr-o sărbătoare creștină, de unde își trage și numele All Hallows' Even- Sărbătoarea tuturor sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack folosită pentru luminarea sufletelor din purgatoriu. La începuturi a fost folosit napul, în loc de dovleac, însă s-a renunțat la el deoarece acesta din urmă era mai mare și mai ușor de sculptat.

Cu apropierea Halloween-ului celebrat pe data de 31 Octombrie venim cu propuneri de decorațiuni inedite realizate din dovleci.

Pe lângă sculptarea acestora într-un mod clasic, decoratorii Floarea Ta vin cu propuneri artistice prin care dovlecii sunt vopsiți în culori tari precum argintiu, albstru, auriu și chiar negru. Ca și accesorii sunt adesea folosiți ardei iuți, mere, nuci, frunze de mesteacăn, nasturi și pene. Deși scopul lor este să fie înfricoșători, dovlecii nostri sunt simpatici, prietenoși și chiar în unele cazuri cocheți.

Fie că dorești să îți decorezi casa, biroul sau să te pregătești de petrecerea de Halloween, îți putem realiza un dovleac personalizat și original.

Tipuri de dovleci:

Dovleacul cochet

Dovleci simpatici cu flori tăiate

Dovleacul chic pe care îl găsești aici -> Dovleacul chic

Chiar dacă nu sărbătorești Halloween un dovleac simpatic îți poate însenina zilele mohorâte de toamnă.

Te așteptăm cu drag să decorăm unul special pentru tine!

Leave a Comment(s)

* Type Code