Flori conservate la rece
31 Oct
Flori conservate la rece

De cate ori nu v-ati intristat ca dupa o vreme buchetul de flori primit s-a ofilit si v-ati fi dorit sa va mai bucurati de el? Sau va plac flori care se gasesc greu in extra-sezon si la preturi mari?

Pentru ca la Floarea Ta, ne place sa ne facem clientii fericiti si pentru ca ne place sa venim mereu cu ceva nou, ne-am inspirat din Japonia si am adus pentru prima data in Cluj florile conservate la rece. Ne-a venit greu sa credem ca florile pe care le tinem in mana sunt naturale si totodata nu necesita sa fie puse in apa si ca rezista asa, fara sa-si schimbe forma sau culoarea pana la 5 ani de zile. Wow dar intr-adevar asa este!

Aceasta tehnica avansata de inghetare la rece, deshidrateaza florile, dupa care le ingheata si le pastreaza asa o perioada de vreme. Floarea care este supusa acestei tehnici, dupa ce este scoasa de la rece, isi pastreaza culoarea, forma si uneori mirosul initial.

Folosind aceste flori putem realiza aranjamente inedite pentru ca Dumneavostra sa puteti oferi celor dragi cadouri florale de care se pot bucura o perioada lunga de timp.

Se pot realiza aranjamente si pentru spatiile corporate, astfel ca firmele sa nu mai fie nevoite sa comande saptamanal aranjamente de flori. Florile conservate la rece ne-au inspirat si in realizarea de tablouri florale create in totalitate din elemente naturale.

Save

Save

Save

Etichete flori conservate

Leave a Comment(s)

* Type Code