A whimsical fairytale - Delia si Sebastian
17 Nov
A whimsical fairytale - Delia si Sebastian

O nunta inspirata din natura dar si din bucuria, naturaletea si sensibilitatea acestor doi miri Delia si Sebastian.

Totul de la buchetul parca cules din gradina, la ghirlandele florale care au ornat mesele, pana la cele de pe grinzile de lemn, au transformat Casa Boema intr-un loc feeric, un colt din natura unde ei si-au incununat dragostea alaturi de cei dragi.

     


Delia a ales o rochie nonconformista, asa ca i-am realizat un buchet pe nunate de alb si verde, intr-un stil cat mai natural si relaxat, la care am folosit bujori, camelaucium, ornitogalum, leucadendron, trandafiri de gradina si cinerea. Sebastian si-a dorit si el ceva atipic in piept astfel ca i-am  realizat o butoniera spicy cu un ardei iute si ornitogalum.

 

Oaspetii au fost intampinati la intrare de poze cu cei doi, din calatoriile lor de pana atunci, atarnate pe franghii, ornate cu iedera, amaranthus si camelaucium. Gheme de sfoara au fost folosite ca si recipiente pentru flori, toate asezate pe o lada veche de lemn, acoperita cu iuta.                                    

      

Ghirlandele care au serpuit de pe mese, au fost realizate din iedera, camelaucium, delphinium, garoafe si crizanteme. Fiecare masa a avut un numar inedit, realizat dintr-o poza cu cei doi :)

Save

Save

Leave a Comment(s)

* Type Code