0754 382 331

Dansul mirilor e mai frumos printre flori!

Floarea Ta (Emese) a avut, și ea, nuntă! Printre pregătiri și deadline-uri, invitații, contracte cu furnizori, muuuulte sugestii de la cei dragi, (puțin?) stres și emoții de îndrăgostiți, aranjamentele florale au fost o decizie ușoară. Poate nu ușoară, dar a venit exact ca răspunsul la nuntă: da, o să fiu acolo! De îndată ce am primit în florărie frumosul Delphinium, de un albastru însorit, am ales.

Ok, mă pregătisem inițial cu viziunea unui decor alb, elegant de lalele. Apoi m-am gândit: hey, de ce să nu aleg sortimente diferite de flori pentru fiecare masă, dar respectând aceeași paletă de culori? Fiecare aranjament avea sa-mi dea libertatea de a iubi mai multe flori (cum altfel să aleagă un florist, când toate sunt speciale?).

Dar să revin la Delphinium. Ea anunță începutul lunii Iulie (luna în care am avut nunta), e de un albastru vibrant plăcut și de soțul meu, iar aranjamentele cu Delphinium au fost, așa, ca noi: relaxate, aerate, romantice. Le-am potrivit în borcănașe verzi și albastre, în trei feluri: aranjamente cu Delphinium albastru, cu Delphinium alb și frunze de Quercus burgundy și s-au asortat perfect pe fețele de masă albe. Prezidiul a fost o adevărată gradină de vară, în același stil, cu o priveliște de lac și brazi în spate…

Oh, a fost minunat. Noi spunem că nunta a fost un mini festival outdoors, cu un decor natural într-un cadru natural, cu joc de lumini și un show muzical pe cinste. Am ales ca sala de nuntă să aibă terasă încăpătoare, dat fiind faptul că împărtășim plăcerea pentru a fi în natură (el e cu muntele și drumețiile, eu cu pădurea și florile de câmp). 

Invitații ne-au amintit cât de dragi ne sunt și au dansat cu noi până la final. Și cred că ar fi dansat mai mult! 

Niște tips & tricks de la noi: 

  • organizați nunta în stilul care vă dă confort, în stilul vostru! 
  • fie că e vorba de candy bar, baloane de săpun sau de ”cât de impecabil o să arați la eveniment”, există o mulțime de provideri din care puteți alege; noi credem că alegerea unor furnizori cu care rezonați o să ajute la organizare și comunicare (mai ales în situații speciale);
  • keep calm & faceți gropi adânci (cum zic cei de la Phoenix!).

Articole asemănătoare

Cum să faceți alegerile florale pentru nunta voastră

Salutare tuturor! Dacă vă întrebați cum să faceți alegerile florale potrivite pentru evenimentul vostru și de ce uneori acestea pot fi destul de costisitoare, atunci sunteți în locul potrivit. Cum să faceți alegerile florale pentru nunta voastră? 1. Stabiliți-vă bugetul:

Vezi articol

Sărbători
Fericite!

Ne revedem în 3 ianuarie.

27 Octombrie – 18:00

Halloween Workshop

Zile
Ore
Minute
Secunde