0754 382 331

Dansul mirilor e mai frumos printre flori!

Floarea Ta (Emese) a avut, și ea, nuntă! Printre pregătiri și deadline-uri, invitații, contracte cu furnizori, muuuulte sugestii de la cei dragi, (puțin?) stres și emoții de îndrăgostiți, aranjamentele florale au fost o decizie ușoară. Poate nu ușoară, dar a venit exact ca răspunsul la nuntă: da, o să fiu acolo! De îndată ce am primit în florărie frumosul Delphinium, de un albastru însorit, am ales.

Ok, mă pregătisem inițial cu viziunea unui decor alb, elegant de lalele. Apoi m-am gândit: hey, de ce să nu aleg sortimente diferite de flori pentru fiecare masă, dar respectând aceeași paletă de culori? Fiecare aranjament avea sa-mi dea libertatea de a iubi mai multe flori (cum altfel să aleagă un florist, când toate sunt speciale?).

Dar să revin la Delphinium. Ea anunță începutul lunii Iulie (luna în care am avut nunta), e de un albastru vibrant plăcut și de soțul meu, iar aranjamentele cu Delphinium au fost, așa, ca noi: relaxate, aerate, romantice. Le-am potrivit în borcănașe verzi și albastre, în trei feluri: aranjamente cu Delphinium albastru, cu Delphinium alb și frunze de Quercus burgundy și s-au asortat perfect pe fețele de masă albe. Prezidiul a fost o adevărată gradină de vară, în același stil, cu o priveliște de lac și brazi în spate…

Oh, a fost minunat. Noi spunem că nunta a fost un mini festival outdoors, cu un decor natural într-un cadru natural, cu joc de lumini și un show muzical pe cinste. Am ales ca sala de nuntă să aibă terasă încăpătoare, dat fiind faptul că împărtășim plăcerea pentru a fi în natură (el e cu muntele și drumețiile, eu cu pădurea și florile de câmp). 

Invitații ne-au amintit cât de dragi ne sunt și au dansat cu noi până la final. Și cred că ar fi dansat mai mult! 

Niște tips & tricks de la noi: 

  • organizați nunta în stilul care vă dă confort, în stilul vostru! 
  • fie că e vorba de candy bar, baloane de săpun sau de ”cât de impecabil o să arați la eveniment”, există o mulțime de provideri din care puteți alege; noi credem că alegerea unor furnizori cu care rezonați o să ajute la organizare și comunicare (mai ales în situații speciale);
  • keep calm & faceți gropi adânci (cum zic cei de la Phoenix!).

Articole asemănătoare