0754 382 331

O floare pentru profesori, un început pentru cunoaștere!

Aprecierea pentru cunoaștere evoluează în timp, și cel mai important, în entuziasm! Fie că e prima zi de școală sau începerea unui nou an academic, #backtoschool rămâne un fenomen demn de emoții și celebrare. Cum?

În China, elevii dăruiesc profesorilor bujori, foarte populari și pentru nunți, iar nicidecum plante în ghiveci (simbolizând constrângerea). Elevii germani de clasa I primesc conuri colorate cu dulciuri și rechizite (o traditiție dulce din secolul al 19-lea). În Indonezia, elevii sărbătoresc prin jocuri de grup și pregătesc un mediu prietenos pentru tot anul. În Rusia, prima zi de școală este și Ziua Cunoașterii (celebrată cu flori pentru profesori și baloane pentru studenți), pe când în Arabia Saudită inițierea prin jocuri și activități de socializare durează chiar mai multe zile. Oh, o tradiție mai modernă în Reno, Nevada: profesorii noi sunt prezentați prin porecle, urmând să treacă prin niște provocări amuzante.

Felurite tradiții pentru felurite comunități, iar a noastră e plină de flori! Am mai auzit un secret (shh!): profesorii și profesoarele au brațele istovite de atâta entuziasm artistic, aducând acasă multe-multe buchete și zâmbete școlărești.

Pentru că ne concentrăm pe ce e esențial, propunem un buchet-cadou de grup cu mai multe tipuri de flori comunicând emoții sincere și veselie: limonium dantelat, hortensia, plumosum, trandafiri, delphinium, astroemeria, oxypetalum, trahelium și seeded eucalyptus (cel verde cu bobițe ❤️). Sau o încantare de câmp aerat într-un aranjament floral natural, cu verde de frunze de quercus și accente de toamnă prin carthamus, eustoma, astoemeria, trandafiri și minirosa.

All in all, și orișicum: implicarea micului student în Sărbători este (sperăm) elementară! Iar jocul este binevenit atât florilor, cât și copiilor. Fie că realizați o felicitare home-made împreună cu cei mici sau o poză de grup cu recuzită sau chiar un joc cu porecle!, intenția de apropiere față de ei și profesorii lor rămâne o amintire savuroasă!

Articole asemănătoare

Floarea Ta, enchantée!

Noi suntem Emese si Gyöngyi, două inimi surorele (la propriu și figurat), gata-gata de a împărtăși din arta florală și pasiunea cu care îi celebrăm pe cei dragi! Micul butic ”Floarea Ta” buchetărește din 2013 cu același entuziasm, în același

Vezi articol

Sărbători
Fericite!

Ne revedem în 3 ianuarie.

27 Octombrie – 18:00

Halloween Workshop

Zile
Ore
Minute
Secunde