0754 382 331

Floarea Ta, enchantée!

Noi suntem Emese si Gyöngyi, două inimi surorele (la propriu și figurat), gata-gata de a împărtăși din arta florală și pasiunea cu care îi celebrăm pe cei dragi! Micul butic ”Floarea Ta” buchetărește din 2013 cu același entuziasm, în același Cluj-Napoca vibrant, iar din 2022 cu mai mult din ”noi”, noua formulă de florărese vesele. Poate ne-am văzut la evenimentul de deschidere din shopul nostru de pe Louis Pasteur? Sau poate trebuie să ne mai cunoaștem.

Gyöngyi aka ”florist pe viață”, creez Frumos din facultate și mă inspir din toate texturile si formele naturii. Iar cum natura e îndestulătoare, la fel și inspirațiile și intențiile artistice. Mi-am însușit știința artei studiind Peisagistica, and the rest is Beauty (și multă hărnicie jucăușă!). Vreau doar să te inspir și pe tine printr-un zâmbet floral!

Iar eu, Emese, îi completez jovialitatea surorii prin eleganță, dragostea pentru oameni, prietenii patrupezi și florile de câmp. Licențiată în Agroturism, am studiat natura și frumusețea ruralului ca să-ți aduc esența lor mai aproape de suflet! Plantele îmi inspiră ”simplitate, veselie, pufos”, ție ce feeling iți trezesc?

Împreună, suntem aici să facem din orice buchețel sau decor de basm, un proiect de artă, în felul nostru industrial boho chic, și al tău! Clasic cu puțin refresh? Romantic cu nuanțe de vară? Minimalist și androgin? You name it, we create it!

A ta prietenă cu flori,
Floarea Ta

Articole asemănătoare

Sărbători
Fericite!

Ne revedem în 3 ianuarie.

27 Octombrie – 18:00

Halloween Workshop

Zile
Ore
Minute
Secunde